fy farao

Vad i hela friden är det som pågår?! När det äntligen blivit någorlunda okej att kliva upp på morgonen, eftersom att solen lyser så fint och skönt, så börjar det om på nytt?! jag som äntligen trodde att vi kunde lämna den fruktansvärt tråkiga, gråa och vidriga vardagen bakom oss, men icket! nej nu ska det snöa ännu lite till.. som om vi inte fått så det räcker för en hel livstid? i förrgår låg jag halvnaken på balkongen och typ grillades i solen (okej inte riktigt men nästan) och idag var det bara att ta på sig vinterjackan, mössan och halsduken igen... snacka om att vädret inte kan bestämma sig..

nej 2 ½ år till sen sticker jag från den här hålan.. så låångt bort som möjligt. tack för mig, hej.

än en gång

Jaa nu sitter jag här på skolan igen även fast jag är ledig! eller "ledig" kanske man ska säga. nämen jag tycker det är ganska skönt att sitta här på skolan, man får som mer gjort då. däremot är arbetet jag håller på att skriva inte lika mysigt. jag sitter och jobbar på en sjukt dryg rapportuppgift som ska in nästa vecka, vilket innebär att jag måste sitta och plugga över påsk! schysst?! nej.. men som tur var så kom samuel förbi och höll mig sällskap ett tag, :) jag sitter faktiskt i naturvetarhuset, det är rätt kul måste jag erkänna! finns en hel del långhåriga matte -och datanördar som underhåller mig när jag inte orkar stirra in i dataskärmen längre.

nej nu ska jag kanske fortsätta med arbetet så att det ser ut som jag är värsta mega- super- ambitiös när joakim kommer hit på sin rast ;)

btw så var det så många som protesterade när jag pratade om att radera bloggen, så jag tror jag behåller den.. ett tag till i alla fall :P