dagens

Dagens låt: Tommy Nilsson- öppna din dörr
Dagens frisyr:

Dagens smink: mascara och rouge
Dagens händelse: musik- och danstreornas föreställning.
Dagens vill ha: en skinnjacka!
Dagens tråkigaste: ingenting :D
Dagens måste: Leverera julblommor
Dagens köp: en banan
Dagens mat: korvstroganoff
Dagens mående: Bra!

it's like a drug

"Dance is your pulse, your hartbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy."

123481-118

Vännäs

Shit vilken kväll! jag trodde inte att man kunde ha så kul i Vännäs ;)

           

Wierd

Ännu en torsdag avklarad. det har varit en väldigt konstig dag idag.. konstig ovanlig stämmning i klassen.. usch. men annars har dagen varit helt okej, fick jobba själva på alla lektioner förutom på en eftersom att alla lärare typ är sjuka (vinterkräksjukan som härjar)! brottning på idrotten, skitkul faktist! och Ronja, en dag så ska jag faktist klara av att få ner dig på rygg ;)

Bästa: mina älsklingstjejor
Sämsta: skitvädret!

       

       

julstress

Idag har jag varit på stan och köpt de första julklapparna :D Det känns såå skönt att äntligen ha börjat med det, så att man slipper stressa dagarna före julafton( fast det lär jag nog göra i alla fall, men ändå). det är så jobbigt, jag förknippar verkligen julen med stress.. det borde väl vara tvärtom?! mjaja, jag gillar julen i alla fall :D
Köpte jag en klänning också som jag har tänkt ha på nyårsafton :) H&M 298 kronor.

Bästa: japp-moussen
Sämsta: att det är såå halkigt ute!



Corinne Bailey Rae - Put your records on

Jobbiga torsdag

Yes, då var den jobbigaste dagen avklarad då :D snart är det heeelg :D jag haatar torsdagar.. vi har tre träningar :O hur jobbigt som helst.. fast kul :)

       
Mina knäppa klasskamrater :) Looove them!

Ledig

Ojojooooooj så skönt att vara ledig imorgon och på onsdag! iofs så ska jag plugga, men det är ju ändå skönt.
Jag vet inte vad det är med mig, jag känner mig liksom bara så.. trött.. jag orkar inte göra något alls längre, jag vill typ bara vara hemma och sova hela dagarna. Och jag glömde två läxor tills idag! :O det är inte alls likt mig, jag har typ blivit senil också. Allt känns så himla jobbigt.. jag tror jag är inne i nån depressions-period just nu.. eller jag vet inte. Det är så mycket som händer.. vi har huuur mycket som helst i skolan, pappas hjärta krånglar och så ska jag sälja dom där (jävla) julblommorna också! mjaja, det ordnar sig väl.. det brukar ju göra det.

123481-92 Haha, webcam ;)


Lördag

Jaha, då var det lördag då.. funderar på att fara en sväng till Myrorna idag, och se om jag hittar något :)
Och som jag hoppades på, så blev det lite partaj igår :) kuligt kuligt!

 
   

Fredag

Äätligen fredag! jag känner mig heelt slutkörd! kanske beror lite på att jag hade tre träningar igår, varav en var boxercise, jag är fortfarande skakis i armarna! helt sjukt!
Jag vet inte ritkigt vad som händer ikväll, men jag hoppas på fest, för det var ett tag sen :)
Nu har pappa kommit hem också :D så nu känns allt som vanligt.

Justja, vi ska sälja julblommor nu, så om nån i Umeå vill köpa, så äre bara att säja till ;)

Bästa: att pappa har kommit hem
Sämsta: att jag måste sälja julblommor för 2000 spänn innan nästa måndag!


Swing-lektion :D

Love you dady

Fy vilken jobbig dag. Jag har varit så himla.. konstig idag, jag vet inte varför. kanske beror på att pappa fick sin andra hjärtinfarkt för det här året igår, jag vet inte. men han mår i alla fall bra, alla värden är bra så han får nog komma hem på fredag. men felet var inte samma som sist, då var det ju pga stress och dålig mat, men nu var det ett "nät" som dom har satt in i ett blodkärl som inte har läkt rätt. det är 5% chans att det blir så här, så man kan ju snacka om otur! men nu så ska han få äta blodförtunnande medicin hela sitt liv, så att det här inte ska hända igen. alltså.. tänk om min pappa skulle dö. jag har tänkt den tanken ganska många gånger det senaste året.. och det känns så himla jobbigt! jag vet inte vad jag skulle göra om min pappa.. försvann. det skulle inte funka, jag skulle aldrig klara av att leva utan pappa! okej, han kan vara vääldigt jobbig ibland, och vi har ju våra fighter(typ varje dag!) men ändå, det går inte att förklara. när sånt här händer så förstår man hur verkligen hur mycket en person kan betyda för en.


slut på lov

Jahapp då har skolan börjat igen då.. känns ju.. bra. Nämen det är ju alltid lika kul att träffa min underbara klass :) Och det är ju bara sju veckor kvar till jul, så det kommer gå snabbt!
Idag har jag varir en stund på stan också.. kollat på lite juklappar och så. sen var jag på second hand och köpte två par högklackade skor och två skärp :) Allt det gick på 90 kronor, sjuukt billigt alltså! jag måste gå på second hand oftare. Jag brukar egentligen ha svårt för att använda högklackade skor, jag känner mig liksom så.. tantig :S men jag tycker att det är sjukt snyggt på andra och inte alls tantigt, så jag antar att jag måste vänja mig :P
Btw så såg jag sjukt fina kläningar på H&M som jag vill ha!(men inte får köpa :'()

Ikväll blir det i alla fall Cityakuten och Prison break och en goood kopp varm choklad med grädde(min drog) :D


Shopaholic

Jaa, då var lovet snart slut.. lovet har väl varit.. helt okej, jag har ju som inte gjort särskilt mycket(fast det är väl det som är meningen med lov) jag har typ bara varit på stan och haft ångest över allt som jag vill ha men inte har råd eller får köpa. Det finns så himla mycket som jag vill ha, jag blir snart tokig!  Shopaholic är det minsta man kan säga att jag är! tänk om man hade pengar. Jag vet att man inte ska säga att pengar gör en lycklig.. men jag vette tusan, jag tror fan att man blir det! man kan köpa allt man vill ha, resa och göra roliga saker man familj och vänner, det blir man väl lycklig av? Fast jag ska ju egentligen inte klaga, jag har det ju huur bra som helst om man jämför med barnen i Rumänien eller Ryssland som måste sniffa lim och sälja sina kroppar på gatorna för att överleva. Ja herregud, det är inte lätt.

 allt är vitt

Angelica

Idag har jag träffat Angelica :) Vi träffas typ 2-3 gånger per år, vilket är aalldeles för sällan! Men det var i alla fall kul att få se henne igen. Ikväll blir det Djävulen bär Prada med mamma :) det blir mys.

Bästa: Maten
Sämsta: Vädret

Älska fredagar!

Hm, nu var det några dagar sen jag skrev.. kanske för att inte inte händer särskilt mycket just nu. Jag försöker att ta det så lugnt som möjligt, laddar och hämtar kraft för att orka med de kommande sju veckorna innan jullovet.

Ikväll blire megasoftar-kväll framför idol med chips, godis(3,90 kr/hg på MAXI), krämbullar, varm choklad och ostkrokar :D och eftersom att jag är ensam hemma med Charlie, så får jaag äta upp allt själv :D hohohihi. Jag ÄLSKAR fredagar!

Bästa: Klick- och Fredag- tidningarna
Sämsta: Ingenting! :D

 mm, varje kväll!

 Mysig fredags-outfit!