Dagens

Dagens låt: Robie Williams- Rudebox
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: mascara och rouge
Dagens händelse: dans, dans, dans!
Dagens vill ha: en snygg vinterjacka
Dagens tråkigaste: att jag suger på att dansa idag..
Dagens måste: Sy trasiga kläder..
Dagens köp: ehm.. en bussbiljett?
Dagens mat: wok
Dagens mående: Helt okej


Söndag

Usch vad jag hatar söndagar, det finns typ ingenting att göra! det är stängt på stan och allting känns så himla.. dystert! Det kanske är för att i vanliga fall så är det ju skola dagen efter. iofs så har man ju tid för saker som man annars vill göra men inte har tid att göra, typ vara ute med hunden och leka i snön :D eller baka!

Jag är jättepeppad på att flytta hemifrån, jag vet inte varför... men då får man köpa massa nya saker (om man har pengar) och man får inreda en lägenhet precis som man vill! det verkar så himla kul! fast det är klart att det kan ju säkert bli lite ensamt ibland.. just därför borde man typ flytta ihop med en kompis, det blir både roligare och billigare! :D

Bästa: att solen skiner
Sämsta: att det är söndag

 Charlie

 Hastbullar, med kardemummmma!

Lördag

Idag så har jag varit på stan, hittade maassor med saker som jag ville köpa, men eftersom att jag har köpt en utlandsresa så måste jag spara pengarna jag har kvar till julkappar!
Sen gick i alla fall jag och mamma och käkade på Starz, en Nachos grandes blev det, ( som vanligt) men det är ju så gott!
Sen for jag till balettakademien och tränade inför dansuppvisningen på tisdag.. alltså jag vet inte vad det är med mig, men jag är inte alls pepp på att dansa längre, jag är så seg och kan typ inte ta koreografi längre, jag kan inte släppa loss och jag känner mig så himla sliten! både i kroppen och i huvudet.. det är så jobbigt! men jag antar att jag behöver en paus eller nåt, så det passade ju perfekt med lov just nu! :D

Bästa: mamma
Sämsta: min huvudvärk

underbara lov!

Ääntligen lov! en dag till och jag hade avlidit, seriöst! nu väntar en heel veckan utan plugga (nästan) och det känns sååå skönt!
Jag undrar vad jag ska hitta på under lovet.. jag känner inte för att sitta hemma hela dagarna i alla fall! det enda jag vet att jag ska göra, är att jag ska på bio med mamma på lördag.. vi ska typ se Djävulen bär Prada :) Sen har jag ju dansuppvisning på tisdag, i gammliahallen, det är ju ett ryskt gymnastlag som kommer hit, och vi ska dansa i pausen, kom och titta! :D

Bästa: snart en hel vecka utan stress
Sämsta: att proven i veckan gick så dåligt!

        


164 dagar kvar


måndagar = ångest

Jag hatar måndagar.. då har man heela långa veckan framför sig, och den här måndagen har varit särskilt jobbig. i morse hade vi engelska-tal.. det gick väl ändå rätt så bra, men sen hade jag matte-prov och det gick så hiiimla dåligt! alltså jag blir överlycklig om jag få godkänt. Och det som är så jobbigt är att jag egentligen kan allt, men på provet så fick jag hjärnsläpp och fattade ingenting och hade ingen aning om hur jag skulle lösa ekvationerna.. åååh skitmatte!
menmen, nu äre bara svenskaläxa och kulturhistoriaprov kvar den här veckan, sen är det lov! :D

emmyjorunn Jag och Jorunn

jorunnisabelle Isabelle och Jorunn

Det är roligare att prata med någon som inte använder långa, svåra ord, utan hellre korta, lätta ord som: "Vill du ha lite mat?"

äntligen helg!

Ja, helgen är verkligen efterlängtad, iofs så kommer jag typ att sitta och plugga hela tiden, men det ska ändå bli skönt att sova ut på morgonen.. för vi missade ju våran långa och underbara sovmorgon i onsdags pga Sanna och Miias workshop.

By the way så är det här den första fredagkvällen på läänge som jag är hemma! så jag ska bara sitta och slappa i mjukiskläder och kolla på idol och äta chips hela kvällen :D Pizza blev det till middag föresten, en Mexicana, den var god, förutom att det var råmycket lök på den :/

Hm, jag undrar vad man ska hitta på imorgon förutom att plugga, jag skulle vilja fara på stan men jag får inte köpa nåt eftersom att jag måste spara mina pengar till julklappar och mallorca.. så det blir nog en hemmadag/kväll imorgon också..

åh, alltså jag är redan less på snön! jag hatar den här perioden då vädret inte kan bestämma sig om det ska snöa eller regna, utan det blir alltså snö-blandat regn, men det är ju tur att man har snygga gummistövlar!

  
  

snö

Jaha, då kommer snön då.. kan man bli mer deppig än man är nu?

Och Robie då.. vad har du för sjukdom egentligen? det måste vara en allvarlig en eftersom att du har varit sjuk var tredje dag i ca 1,5 år nu. kan inte skolan typ anställa en till balettlärare? snälla Midgård, ni måste ju leva upp till midgårdsandan som ni tjatar om hela tiden!

annars har väl dagen varit rätt bra.. för att vara en torsdag då. Två danslektioner plus en idrottslektion gör ju att man blir rätt slut! tur att det finns choklad-havrekakor i cafeterian, vad skulle jag göra utan dom?!


min dag

Oj vilken dag! imorse hade vi workshop med Sanna och Miia, det var kul! Vi fick dansa house och hiphop.. jag vet inte riktigt om house är min grej, jag ser så himla stel ut! jag är nog mera jazzig antar jag..
och så har vi fikat! jag älskar onsdagar, det är våran fikadag :D och idag bjöds det på mockarutor (som jag hade bakat) och kladdkaka :) göda!

alltså jag ääälskar mig klass! alla är så härliga, och det är värsta bra stämmningen nu :) det känns liksom inte jobbigt att gå till skolan på morgonen (typ). nämen det känns så bra. plus att nu är alla så himla peppade inför Vietnam, åh guud vad roligt det ska bli, två veckor i Vietnam med er! om vi nu får ihop pengar... men det får vi ju! vi har ju värsta idéerna (som jag inte kan berätta här för då kanske ni snor våra asbraiga idéer!) i alla fall så känns det som att det här verkligen kommer att bli av, bara vi anstränger oss lite :)

nu måste jag plugga.. jag avlider av allt vi har att göra just nu.. det är helt sjukt, omänskligt! ååh jag dör!
men snart är det lov, thank God!

       

172 dagar kvar

plugg

Hur normalt är det att man börjar plugga matte kl 07.25 på morgonen? inte särskilt va? nepp.

Less

Alltså så fruktansvärt less jag är på skolan just nu, det finns inte! jag håller på men nån jädra danstränings-uppgift.. och det står heelt stilla! alltså om inte den här och nästa vecka går snabbt, så dör jag! jag måste ha lov.. nu!

men en positiv sak är att jags ka utomlands! :D till mallorca på påsklovet, med jennifer.. bara hon och jag! :D så himla härligt, jag längtar så extremt mycket! synd bara att det är en vecka vi ska vara där.. det kommer gå så himla snabbt! men jag antar att det är bättre än ingenting :)

Nu har pappa kommit hem från sjukan också :)

idag

Jaha, då har man skaffat en blogg då.