helt sjukt

alltså igår måste ha varit den sjukaste kvällen jag någonsin varit med om. jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. så jag säger bara ett ord, hångelorgie. och det säger ju kanske allt. det var sjukt trevligt iaf och jag tycker om er så mycket, så mycket, så mycket! 
anyway, grattis jorunn som äntligen är 18 och en fri kvinna!


sunshine

alltså det är så sjukt vad vädret kan göra mycket. man blir så himla glad när det är sol! 20 grader har det varit idag, i april! tack så mycket växthuseffekten.
ikväll blire plugg och slapparkväll med Tyra Banks. ciao

 

tjejkväll

ojojoj! det var sjukt trevligt, som det alltid är med er. började med pizza hemma hos ronja. efter pizzan så hamnade vi i badkaret av någon konstig anledning. jorunn (eller jag) råkade skruva på vattnet. paniik! kom inte upp ur badkaret eftersom att vi typ låg på varandra (jag underst) så vi blev ganska blöta kan jag ju lova. men det var kul :D
sen blev det pusskalas påväg till stan. det måste göras om. <3


hola!

Nej nu är det dags att bloggeliblogga lite. måste ju berätta om mallorca! det var roligt, väldigt roligt, förutom att det regnade hela veckan. varje dag! sammanlagt så hade vi åtta timmar sol. men det var värt i alla fall, och jag fick ju umgås med jennifer i en vecka :D så vad gjorde vi då hela veckan( i regnet)? vi shoppade, blev förbannade över att spanjorerna ALLTID dubbar programmen på tv, kollade på sumobrottning och sjukt dåliga spanska såpor. sen åt vi. sjukt mycket! sammanlagt så åt jag tolv muffins, en chipspåse varje dag, chokladkakor, weinerbröd, massor med god frukt, massor med nudlar, massor med goda drinkar m.m. sen så ignorerade vi ju en massa läskiga spanjorer också, jag förstår inte hur det kan vara så sjukt intresserad av två turister? jaja, det var en sjukt värd vecka i alla fall, trots regnet :) tack jennifer!


väldigt snart

Om sisådär 11 timmar så börjar bussen rulla mot stockholm. jag har laddat upp med fika, godis och gameboy, så resan dit kommer förhoppningsvis inte bli så himla tråkig.. sen har jag ju stina och edwin med mig också som tur är.
jag börjar nästan bli lite nervös. jag ska ju utomlands, utan nån vuxen! eller iofs så är Jennifer 19 så hon räknas ju som vuxen :D men lite pirrigt är det ju ändå. hur checkar man in? tänk om jag tappar bort bagaget? eller stiger på fel plan?!

2007-04-05
Växlande molnighet och troligen regn.
 15ºC
4 m/s


snart

två dagar kvar till mallis! det ska bli så skönt, så skönt! håller bara tummarna för att det inte ska regna när jag är där! fast iofs.. om det regnar så kan jag kanske skriva det där jävla svenska-talet som ska vara klart veckan efter lovet! hur fasiken kan man vara så dum att man ger läxa över lovet? nä jag säger då det.. lärare har inte mycket vett i skallen.
tyvärr så lägger jag inte in några bilder idag eftersom att min kamera är nerpackad :D

2007-04-04
Molnigheten ökar och följs troligen av regn.
 16ºC
4 m/s

taggelitagga

Nu börjar jag tagga.. riktigt mycket! Mallorca om 4 dagar. jag skiter fullständigt i om det är kallare där än i sverige, jag är bara glad över att få komma bort härifrån ett tag, skönt med lite omväxling i tillvaron om man säger så. plus att jag ska få umgås med Jennifer i en hel vecka!
Justja, tack Stina och Edwin för att ni vill åka buss med mig till sthlm :]

Dagens låt: Lady Sovereign- Hoodie