flytt

jaa, nu är det sista veckan man bor hemma då. kändes råskumt när mamma sa det, jag har inte alls tänkt på det så, men så är det. nu flyttar jag hemifrån och kommer förmodligen aldrig flytta hem till mamma och pappa igen. det känns ju lite läskigt såklart och jag är faktiskt lite nervös måste jag säga men samtidigt så är jag sjukt taggad och det ska bli så grymt skönt :)
sen är det ju bara tjugotvå dagar kvar till studenten också, jag önskar att det bara var två dagar kvar för nu är jag verkligen galet less! iofs så är det bara två prov kvar och dom gör jag bort imorgon, sen är jag klar med allting så det är ju skönt i alla fall :) nej nu ska jag väl återgå till pluggandet och gluteus maximus och allt det där.. önska mig lycka till!


pank

ja då var den ikea-resan över :) å dyrt blev det, 13000 spänn, men shit så mycket man får för det på ikea! helt galet. men jag känner mig väldigt nöjd måste jag säga, nog för att jag hade lite ångest innan jag skulle betala :P men nu får vi i alla fall en väldigt fin lägenhet och det är det som är huvudsaken. så nu är det bara monteringen och inflyttningen kvar, jag lägger väl upp lite bilder när vi fått ordning på allt :)

image338

Sommarfina :)

IKEA

Sommar, sommar, sommar! äntligen alltså. det har varit så fint väder i veckan och det är så härligt, jag har till och med bränt mig litegran! jag har varit ledig hela veckan och det har varit grymt skönt, det behövdes verkligen så här efter PA100 och allt. så i lördags var jag i vännäs och firade Jorunn som fyllt 19 år, det var trevligt! grattis Jorunn :)
På torsdag drar det iväg till IKEA och köpa en massa möbler till lägenheten, sjukt roligt ska det bli, det var ju som länge sen man var där nu så nu ska det brännas pengar!
Om en vecka fylelr jag 19 och efter det är det bara en månad till studenten, tagga, tagga, tagga!