framåt

Jaa, då var sommaren snart över då, och nästa år kommer väl gå minst lika snabbt som det här året har gjort. snart är man vuxen och fri, jag känner verkligen hur paniken börjar ta över när jag tänker på framtiden. hur fasikens ska jag kunna veta vad jag vill göra om ett år? det är inte så himla lätt. och hur ska jag kunna skiljas från min klass?! det är nästan det som känns allra jobbigast.. underbara smdn05, finns inga bättre.
men samtidigt så känns det ju kul också.. att bli vuxen, att få göra vad man vill. det är väl nu livet börjar antar jag.

image281


jobb, jobb, jobb

jaa då har man slutat jobba på BB och börjat jobba på kyrkstugan istället då. kommer att sakna alla små bebisar faktiskt, och alla supersnälla som jobbade där. men det blir nog bra på kyrkstugan också.. finns lite mer att göra där så dagarna lär ju gå snabbare än på BB.
förutom jobb så rullar det bara på, det händer mycket och jag är lycklig.

Vännäsdagarna

Borlänge

Mando diao, snook, melody club, svenska akademien, timbuktu, sugarplum fiary. så underbart! höll dock på att bli ihjälmosad på mando diao, men det var det värt! älskar borlänge och deras underbara dialekt! taggar redan nästa år.