28/10

Jaha, då var det kanske dags för en uppdatering igen. det har hänt en hel del grejer sen sist, både bra och dåliga. jag ska inte gå in så mycket mer på det utan det ordnar sig nog.. så länge jag inte stressar upp mig allt för mycket. en rolig grej är att jag ska se Metallica i globen den 7/3-2009! :D känns helt sjukt kul att få fara på en riktigt stor konsert :) jag har ju bara varit på festival förut och det är ju inte riktigt samma sak, så jag taggar som en galning, ska bli kul att få vara i sthlm i några dagar också.
annars så är det typ plugg 24/7 för min del, sitter med en hemtenta just nu, men jag ligger rätt bra till tidsmässigt så det är skönt.

fullspäckad helg

Ojoj vilken helg alltså.. jag har haft fullt upp hela tiden fram tills nu. i fredags var jag först på IKSU, testade stepmuskel för första gången och det var faktiskt roligt :) efter det for jag hem, städade hela lägenheten, åt och bakade. sen kom tjejerna, vi förfestade och drog på corona. corona var helt okej faktiskt, tror det var första gången som vi lyckades hålla ihop allihopa en hel kväll! annars brukar det bli så att alla springer iväg åt olika håll och så ses man inte förrän man ska hem. inte så kul. sen träffade vi ju Ingrid utanför corona också, vår gamla mentor från gymnasiet, det var... kul. fast jag är ändå glad att det var hon och inte någon annan gammal lärare!
och igår då, ja då var jag på min första sittning :) sago-sittning och jag var Peach, prinsessan i Mario. det var riktigt kul med väldigt god mat, det blev dock en tidig kväll eftersom att typ alla for på corona se vilket jag inte var så sugen på eftersom att jag var där i fredags.. plus att jag var helt sjukt trött! men i alla fall så har jag haft en väldigt lyckad helg :)






Sittningen



plugg

stress, stress, stress, jodu, det kan jag lova! det känns verkligen som att jag pluggar dygnet runt just nu. men det är väl så att plugga på universitetet antar jag. den 18 oktober ska jag i alla fall på min första sittning, det ska bli kul :) det är sago-tema.. så frågan är ju vad jag ska klä ut mig till?
nej, nu ska jag gå och lägga mig i min stoora säng med ett glasspaket och kolla på greys :) ciao


jag gillar utsikten från min balkong :)

första tentan

Ja då har man gjort sin första tenta då! och sablarns vad nervös jag var! dom som känner mig vet ju hur nervös jag brukar bli inför prov och sånt, då kan ni ju tänka er hur nervös jag var nu! men det fick nog ändå hyfsat.. tror jag, svårt att säga. vi får vänta och se helt enkelt.
min första redovisning på socionomprogrammet har jag också gjort.. inför 50 pers! så man kan säga att jag är rätt stolt över mig själv nu :)

Dagens låt: REM- Everybody Hurts