projekt, projekt

Fullt upp, fullt upp. dans, dans, dans. hela dagarna. börjar bli sjukligt stressad över det här projektet faktiskt. har bara två riktigta skolveckor kvar innan alla koreografier ska vara klara. det kommer bli så grymt skönt när projektet är slut, inga sovmorgnar som man måste offra för att repa på skolan, inga sena eftermiddagar. det jobbigaste är ändå att vi kommer måsta vara på skolan på lovet att träna, det känns ju inte lite drygt. blä, snälla projekt ta slut någon gång.

image309

in love

Det är helt galet vad mycket man kan tycka om en viss människa. det är underbart fast samtidigt så fruktansvärt läskigt. helt galet att man kan bli så beroende av en människa. det känns som att vi har någonting som är väldigt speciellt och jag vet verkligen inte vad jag skulle göra ifall att jag förlorade det, jag skulle nog gå under.. på riktigt.
jag skulle verkligen vilja spendera varenda liten minut av mitt liv med dig, men då skulle du förmodligen bli väldigt less på mig och det vill jag ju inte.
Det enda jag vill är att du ska veta att du är den som betyder allra mest för mig i hela universum och jag älskar dig så otroligt mycket! Joakim Paulsson <3

image308

usch och fy

Nu kommer det ett sånt här deprimerande inlägg, drygt jag vet, men jag kan inte låta bli. jag är bara så sjukligt less på ALLT! eller okej inte allt, men nästan. skolan känns helt sjukt jobbig, det finns verkligen inget ämne som jag tycker är roligt, inte ens dansen är kul om jag ska vara helt ärlig, jag vet inte vad det är men det känns som att jag går till danslektionerna bara föra att jag måste få bra betyg, och hur kul är det? inte särskilt. sen känns alla projekt skitjobbiga också, blir bara stressad när jag tänker på det, inte ens Vietnam känns roligt längre!
jag önskar att det fanns någonting som jag var duktig på, vad som helst! jag kan verkligen inte komma på en enda sak som jag är duktigt på och det är väldigt frustrerande. igår satt jag och skrev ner negativa saker med mig själv och den listan blev väldigt lång kan jag lova, när jag sen skulle försöka skriva ner positiva saker om mig själv så kom jag inte på en enda grej. varför ska det vara så? jag blir så less. aja, jag tänker alldeles för mycket tror jag, det är antagligen det som gör att jag blir deppig. fy skäms alltså. tur att det finns människor som får en att må bättre <3

image307