min helg

I fredags var jag på fikabuffé med Jorunn! he va gött och man blev ju gaanska mätt! så det kan jag absolut rekomendera.



Sen idag så har jag lagad mat åt Daniel Lindström! eller okej inte riktigt, men serverat ia alla fall :D och jag kan lova att han aldrig har ätit bröd som varit finare uppskuret!



Imorgon blir det plugg.. som vanligt. hata söndagar.

sol, underbara sol

ja vad ska man säga? tack för att du finns!
sen måste jag få säga tack till mina lärare, okej, för det mesta så är lärare helt störda och fattar ingenting, men mina lärare försöker i alla fall. ger mig creds och säger att dom tycker jag jobbar bra på lektionerna för att jag inte ska stressa upp mig så mycket. visst det är klart jag blir glad, men jag kommer aldrig någonsin kunna sluta stressa, det är omöjligt. fan. jag har börjat svära värsta mycket också! så sjukt dåligt av mig. fan också.

15 grader och regn på mallorca. jippi.

tisdag

mja vad ska man säga. helt okej dag ändå. vi har börjat jobba med våra solon på fridansen.. det gick.. sådär. jag har så sjukt svårt att börja! det är mycket lättare när man väl har kommit igång. men jag har i alla fall valt vilken låt jag ska dansa till, The Cranberries- Zombie.
Så sjukt skönt med vår, alltså det är ju nästan sommarvärme :) känns som att vinderdeppen håller på att avta nu, så det känns ju ganska gött!


helg

Vilken helg alltså. i fredags var det fest, riktigt trevligt med trevliga människor :)
lördagen var också väldigt bra, förutom att jag hade världens huvudvärk hela dagen. först stan och sen Bounce.. åh underbara Bounce! det går inte att beskriva hur bra dom är, och det går inte att beskriva hur gärna jag skulle vilja kunna dansa som dom!
idag blir det plugg, plugg, plugg.


orkar inte

Usch. vad less jag är. och tydligen märks det också, för ingrid (min mentor) tyckte att jag såg ledsen ut. så jag berättade hur skoltrött och less jag var och hon förbjöd mig från att plugga i helgen.. eller i alla fall på lördag. men det spelar ju ingen roll om jag har en pluggfri dag, jag kommer ändå sitta där och tänka på allt jag måste, måste, måste göra! jag kan aldrig någonsin slappna av, vad är det med mig egentligen? ska det vara så himla svårt att stanna hemma från skolan och strunta i att göra det där dumma matteprovet som så många andra gör? ja det är svårt.. och omöjligt.. och det värsta jag vet är när lärare säger "jamen finns det inget arbete du kan hoppa över att göra då?" ehh, nej? vad tror du egentligen? vad skulle du säga om jag hoppade över uppgiften som du gav till mig? nä juste. så snälla, dumma lärare, kan ni inte bara lära er att vi också är människor, inte nå jävla maskiner som orkar med hur mycket som helst?

shit alltså, jag börjar nästa undra om jag lider av humörsvängningar. i förra inlägget var jag hur glad som helst och nu bara depp, depp, depp!

image214
I need a gun.. now.

framtiden

åh jag är så lycklig! det är så himla mycket kul som händer nu. nästa helg ska jag och se världens bästa Bounce! slår vad om att det kommer va minst lika bra som det alltid är.
den 7 april ( alltså mindre än en månad!) åker jag och jennifer til mallorca! ska bli så otroligt skönt! oroar mig bara över att det kommer vara kallt där.. vi far ju inte dit när det är högsäsong precis.. menmen, jag ska ju dit för att koppla av.. så det spelar kanske inte så stor roll :)
Sen fyller jag 18!! alltså jag blir 18, jag blir vuxen :O känns verkligen helmysko, för det känns liksom att jag fortfarande är 8 år och går på lågstadiet. nu får jag ju göra vad jag vill, ingen kan nåågonsin bestämma över mig igen! typ. fast samtidigt så är det ju mycket som är skrämmande med att bli vuxen också. jobb, utbildning, ekonomi, familj ( okej, familj behöver jag kanske inte tänka på än :P). det är så mycket man ska tänka på. allt sånt där har ju alltid kännts så himla långt borta, men nu äre dags. alla jobbiga val man ska göra, det är så svårt. jag önskar att man hade någon som kunde göra alla val åt en, tänk vad mycket lättare det skulle bli då.

image215

Dagens låt: Arctic Monkeys- Mardy Bum

schlager

Schlager med flickorna igår :) det var roligt även fast vi inte var så många. kul att träffa noomi :D



Känns ju inte lite drygt att skolan börjar imorgon. back to hell säger jag bara. men det är ju bara några få veckor kvar till påsklovet och mallorca :)

tisdag

Hemmadag idag. bakat och varit ute och gått med charlie i det fina vädret :) sen har jag faktist varit duktig och pluggat lite, eller okej jag har skrivit två meningar om Ginger Rogers.. men iaf, bättre än ingenting :) snart ska jag ner till stan och käka middag med mamma. sen ikväll ska jag ta ett bad och kolla på dom desperata hemmafruarna. myys.


image201

sportlov

Ja då var det äntligen lov då! känns obeskrivligt skönt. jag vet att det heter sportlov, men jag tänker då inte röra en enda fena på lovet! nej jag ska ligga hemma i sängen som samla krafter så jag orkar med de tre kommande månaderna.
Ikväll blir det att se Norrdans och nästa lördag blir det schlager hos Ronja, tagga :)