hej korthåret

Ja jag har klippt mig! och kort blev det.. jag som äntligen hade fått långt hår och så klippte jag av det! fast jag är nöjd :)



Idag har jag varit och hälsat på i Ronjas lägenhet, värsta mysig var den :D ingen som har en (gratis) lägenhet till mig..? snälla?


stressad sjukling

Ont i huvudet, ont i halsen, ont i magen, mår illa, trött. känner mig helt död, vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det är stress.. eller kanske båda? jag är iaf störd i huvudet som inte klarar av att vara hemma en dag från skolan. jag vet att jag har 0.0001 % i frånvaro.. men ändå! jag är knäpp..
just nu behöver jag lov så mycket att det fiiinns inte!

Fettisdag

Friluftsdag, ja herregud.. började med att vi stog på nydala en halvtimme innan alla andra var där, så vi frös typ ihjäl ( specillet Jorunn som hade sommarkläder på sig ;) . sen tänkte vi ta en genväg över sjön.. i djupsnö! och när vi väl kom fram till kärleksviken så var vi ju först dit, och vi kände inte för att sitta där och frysa hela dagen så vi gick hem till mig och käkade körv å semlor istället :D


plugghelg

Fy fasiken vilken värdelös helg. bara plugg, plugg plugg. så sjukt tråkigt, och nästa helg lär ju bli likadan. men sen är det lov, thank God!


Valentines day

I´m soooooo alone. måste nog fälla en tår.

123481-190


Vars är du papi?

Alltså min pappa har blivit.. en mamma! eller jag vet inte.. men sedan han fick sin andra hjärtinfarkt så har han blivit värsta känslig och såhära.. snäll typ. och idag då.. då ställde han sig och gjorde en ananaspaj! min pappa.. som inte ens kan steka pytt i panna! omg. alltså det är ju bra! men ändå lite.. jag vet inte.. läskigt.