pinsamt

Alltså vad är det som händer? Tydligen så säger man till stockholmarna att stanna inne på grund av snöovädret. Jag menar hallå, kom igen! Folk överlever 40 minusgrader men i stockholm så dör dom tydligen av 20 minusgrader om dom går ut? Visst blir det lite kallt, men inte fan är det någonting att stanna inne för! Det låter som att det skulle vara en livsfara att gå ut, har ni någonsin hört talas om VINTERKLÄDER? Nej jag tycker det är piiinsamt, verkligen piiinsamt. Men men det här kanske är beviset på att stockholmare är fjollor? ;) Hehe nej, tacka vet jag riktiga norrlänningar, he e grejer de!


Torsdag

Jaa, nu börjar även denna kurs leda mot sitt slut, det känns som att det bara går snabbare och snabbare nu för tiden. Jag och ayla är i alla fall klara med vårt arbete (mer än en vecka i förväg!!) vilket känns himla bra. Så det blir några lediga dagar i veckan och nästa vecka, alltid skönt :)
Sen har jag gått och fått fast tjänst var tredje helg på mitt extrajobb.. det känns inte helt fel med en fast inkomst varje månad! Det är pengar som behövs när man är student. Fick även veta att jag har sommarjobb där i sommar också. Me so happy!

Annars händer det inte allt för mycket i mitt liv just nu, tar dagen som den kommer helt enkelt. Eller jo! Jag ska ju till stockholm! Eftersom mamma fyllt 50 år så fick hon en resa av mig till sthlm i present, och vi kommer sjäälvklart passa på att åka dit när Bounce har sin sista föreställning i slutet av april. Det kommer bli GRYMT! Jag kommer såklart passa på att shoppa lite också när man väl är i storstaden! Angående shoppingen förresten så tror jag att jag behöver hjälp.. seriöst. Jag kan inte låta bli att köpa saker. Jag vet inte hur mycket jag har spenderat på kläder och skor den senaste tiden, och jag vill nog inte veta heller... det blir väl så när man har råd.