done

Japp, nu är mobilen köpt.. blev en LG Viewty, en sån jag visade i förra inlägget alltså. 2500 kronor fattigare, känns lite drygt att jag måste leva på typ 400 spänn den här månaden, men det ordnar sig nog (?)

check this out

funderar på att köpa en ny mobil. mobilen jag har nu är jag iofs sjukt nöjd med men jag skulle vilja ha en med bättre kamera eftersom jag tar en hel del kort och har börjat filma mycket den senaste tiden. jag har funderat på denna:



Den ska tydligen vara väldigt bra att filma med. jag har dock lite problem med att det är touchpad.. har aldrig haft det förut. fast det skadar ju inte att prova nåt nytt, rätt snygg är den ju också! blir jag inte nöjd har jag ju bara slängt bort 2500 :P

tentamen

Just nu sitter jag i tysta rummet på skolan och pluggar inför den där jäkla tentan på onsdag. shit pommes alltså, det känns som att jag inte kan nånting fast jag har pluggat som en galning de senaste dagarna?! och jäkla kriminologi-lärare vars föreläsning består av 111 power point-bilder! 111! är det inte sjukt så säg. jag känner inte alls för att göra omtenta på denna kurs..

nej nu ska jag återgå till plugget, ciao

foodtime

Ja då var "jullovet" slut då. och snabbt har det gått, som tusan! har börjat plugga inför den där jäkla tentan som jag ska ha på onsdag, känns inte alls bra. Tror jag pluggat alldeles för lite den här gången, så det blir plugg 24/7 från och med nu. och inte gör det saken bättre att det är kvällstenta.. 16.00-22.00, hur ska det gå?! nejdå det ska nog gå bra, är ju som sagt väldigt intressanta saker tentan handlar om, typ kvinnomisshandel, barn som far illa, missbruk och kriminalitet och sånt :)

Nu är klockan halv fyra och jag har precis kommit hem från maxi, mat för 1300 så nu är jag inte lite pank. varför ska det vara så sjukt dyrt med mat?! aja, jag tröstar mig i alla fall med att jag får extramycket i studiebidrag i januari :D nej, snart blir det tacos och sen ska jag ner till stan och pipes och slå lite på Isabelle som får åka utomands i 4 månader! adjö och hejdå