jul jul strålande jul?

Nu är det inte alls länge kvar till jullovet.. eller "jullovet" för man har ju tydligen inget jullov när man pluggar på universitetet?! vår ena föreläsare sa att vi skulle va glada som inte behövde ha föreläsningar på mellandagarna.. schysst! nämen, även fast jag måste plugga på jul så får jag ju i alla fall sovmorgon, så lite tacksam ska jag väl vara antar jag.

Idag har jag haft en föreläsning om kriminologi, väldigt intressant faktisk, ska ha en till imorgon :D annars händer det väl inte så mycket, lämnade in hemtentan igår.. jag dödar någon om jag inte får godkänt, jag SKA ha godkänt, annars vet jag inte vad jag tar mig till. idag slutade jag i alla fall tidigt så jag har passat på att städa en massa, rensade till och med avloppet till handfatet och fy fasiken så vidrigt det var! blå gegga all over the place, nej det lär jag inte göra igen på ett tag kan jag ju säga.
på söndag är det första advent så då ska jag passa på att julpynta lite (okej jag ska typ sätta upp EN julstjärna, men ändå) så att man kanske kan få lite julkänsla någon gång :) ska passa på att köpa alla julklappar i helgen också så har man det gjort. lite tråkigt bara att jag inte får äta en massa goda skumtomtar och lussebullar nu bara. Jag och Joakim har nämnligen en deal att vi ska hålla upp med ALLT onyttigt fram till den fjärde advent (?!) kan bli svårt att lyckas få någon julklänsla utan knäck och julmust.. men jag får kanske hålla mig till glögg.. eller är det också onyttigt? hm, aja vi får se hur det går... wish me luck.

Dagens ros: studiebidraget kom idag! wohooo!
Dagens ris: går till kommunicera som aldrig kan fixa vårt öppna nät! säger man ett datum så ska det väl ändå vara fixat då. eller?

Jag njöt som tusan av mina sista skumtomtar..

kul

hm, framtiden ser ljus ut...


midgård nästa

Nästa vecka ska jag till midgård och kolla på dans- och musiktreornas sceniska projekt.. och det ska bli så galet kul att se! :) det känns som att det var igår som det var jag och smdn05 som stog där på scenen..
usch, det kommer nog bli jobbigt att fara tillbaka dit, jag har ju faktiskt inte varit där sen studenten! jag kommer säkert inse hur mycket jag faktiskt saknar den skolan.. eller inte skolan utan bara alla människor.. åh underbara smdn05.. och Ingrid.. och personalrummet där vi alltid hängde och tog upp lärarnas tid :) jaa det var tider det.. men jag ska inte klaga, jag har det bra nu också.


fullspäckad helg 2

Ojoj, vilken fullspäckad helg det har varit! i fredags hade jag bjudit hit lite (gamla) klasskompisar på skräckfilmskväll, blev dock en skräckfilm/komedi-kväll istället eftersom att vissa (nämner inga namn) inte vågade se Gothika.  Menmen, vi såg i alla fall The happening och Stepbrothers. det var andra gången jag såg båda filmerna, tycker dom är riktigt bra faktiskt :) vet dock inte om man kan kalla The hapening för en skräckfilm, för den är inte alls särskilt läskig.

Lördagen började med att jag for på stan, kollade lite på julklappar och hälsade på hos jorunn på hennes jobb. köpte pannkakor av henne med sylt och glass, sjuukt gott :) sen for jag på iksu, blev aerobic dance, och det var jättekul! det var kanske lite för mycket flams och trams, men det var ju trots allt aerobics jag var på ;P jag blev i alla fall positivt överraskad :)  jag kände dock hur mycket jag saknar dansen :/ efter det for jag hem till mamma och pappa, snyltade lite på deras mat, tänkte att jag ska passa på nu när jag typ är helt pank.. för nån krona sparar man väl in ;) efter det kom tjejerna hit igen, vi gjorde oss iordning, 60-tal var temat, vi förfestade och for på två våningar, det var rätt kul, lite lite folk kanske, men eftersom sällskapet var det bästa så blev det såklart hur bra som helst. träffade annaisabella också, typ 100 år sen man träffade henne så det var roligt :D

Idag har det varit en rätt lugn dag, bakade en chokladkaka till pappa eftersom att det är farsdag, sen följde jag med familjen till farmor och farfar och åt middag :) det var trevligt, rätt sällan man träffar dom nu..

här kommer lite bilder från helgen:




längtar

åh vad jag längtar till helgen! det ska bli så skönt.. och kul :)
iofs så börjar jag en ny kurs imorgon som heter Individer och grupper i utsatta livssituationer. jag tror det blir hur intressant som helst :D kriminologi, döden, våld i nära relatoioner och sånt kul! hoppas det inte blir allt för mycket att göra bara...