Längtan

åh så grymt less och stressad jag känner mig just nu! det är så mycket som ska göras det kommande veckorna, så jag härmar Karin och gör en liten lista på vad som ska göras:
* Svenska- krönika
* Religions- arbete
* ARL- uppgift
* PA100
* Nutida konst- arbete
* Naturkunskapsläxa
* Svenskanationella

Det ser inte lovande ut alltså, men men, det är väl bara att försöka se positivt på det hela, snart är det ju faktiskt slut och det finns samtidigt mycket roligt som händer också. Jag flyttar snart hemifrån, tar snart studenten och snart är det sommar!

image330

Flytt

Jag ska flytta hemifrån!! Nydalahöjd med Joakim den 1 juni :) om det känns overkligt? JA! men grymt skönt ska det bli. vi har varit och kollat på lägenheten och den var verkligen jättefin, 6 våningar upp med sjöutsikt och allt! nu hoppas jag bara på jobb i sommar så att man kan köpa en massa fina möbler. jag är så jäkla nöjd!

2 rum och kök, 62 kvm!

image329




(sport)lov

hej hej, hemskt mycket hej!
nu har jag lov! äntligen skulle jag vilja säga men det är lite svårt när det finns en massa plugg som måste göras. men lite ledighet blir det ju såklart. idag har jag lagat mat till mamma, pappa och leo, pestokyckling med färsk pasta blev det. receptet kommer från Joakims mamma, jag och Joakim brukar göra det på helgerna när vi vill lyxa lite extra :)
Idag så kommer alla hem från vietnam, så imorgon ska vi träffas allihopa så de får berätta hur det har haft det, ska bli kul att höra! kommer nog bli liite avis.
nej nu ska jag ta och fortsätta med pluggandet, ciao!