jul jul strålande jul?

Ja jag säger då det, jag såg att jag senast skrev i augusti... AUGUSTI! och nu är det snart jul. herre min gud, var tog tiden vägen? tanken har slagit mig många gånger att det är dags att lägga ner den här bloggen som jag haft i så många år men det har aldrig blivit av, av någon anledning.
vad händer i mitt liv då? jo praktik, praktik, praktik. som jag skrev (tror jag) i förra inlägget så har jag räddat barnen den här terminen. vet dock inte om jag räddat så många barn, men gjort mitt bästa har jag i alla fall! prakiken är dock slut snart, bara 1½ månad kvar nu på ett ungefär. det känns lite både och, jag kommer sakna verkligheten samtidigt som jag faktiskt har saknat att sitta i föreläsningsalen..

Snart är det jul också, första advent har redan passerat vilket innbebär att man måste julpynta, julbaka och köpa julklappar och sånt tjafs. jag har ärligt talat inte tid för att springa runt i julruschen på stan i år, bara tanken ger mig megaångest. så jag tänkte att jag skulle göra en smart grej i år och beställa alla juklappar istället! smart va?! då ska man bara se till att hitta något intressant att beställa. det kommer i och för sig inte spela någon roll vad jag köper för julklappar eftersom jag ändå inte kommer vara med på julklappsutdelningen i år heller. jag kommer att spendera min jul på jobbet i år också, vilken jag är mucho happy för eftersom jag inte är något särskilt stort fan av julen som ni kanske märker.

julafton 13-22
juldagen 11-21
annan dagen 13-22
nyårsdagen 13-22

Emmy ♥ StorhelgsOB