dan före dan före doppare dan

ja herregud, då var det bara en dag kvar till julafton! känns helskumt, vars är julkänslan egentligen? inte då här i alla fall, det enda jag har i mitt huvud är plugg, plugg, plugg.. har som sagt tenta en vecka efter "jullovet". men jag har i alla fall bestämt mig för att ta några lediga dagar nu innan jag sätter igång med plugget.

Imorgon blir det i alla fall bio med hela familjen + joakim, det blir nog bra, får se vad det blir för film bara, jag hoppas på The day the earth stood still med Keanu Reeves. julafton kommer jag spendera med delar av joakims släkt på ersboda, det blir säkert jättebra, kommer dock kännas lite ovant med tanke på att jag spenderat alla mina 19 jular hos farmor och farfar i bullmark. men jag antar att det är bra med lite omväxling? :)


äntligen helg

långhelg i helgen eftersom att jag är ledig imorgon, känns grymt skönt med tanke på att det varit väldigt långa dagar i veckan. imorgon ska jag bara slappa hela dagen och kanske försöka läsa lite kurslitteratur eftersom att jag varit lite dålig på det den senaste tiden. på lördag tänkte jag dra ner på stan och köpa den sista julklappen, sen blir det förhoppningsvis middag med stina :) det var ett tag sen nu! sen ska jag försöka hälsa på mamma och pappa också, var sjukt länge sen jag var där nu, dom ringer hela tiden och påminner mig och det, så det är bäst att jag pallrar mig dit antar jag!

justja, angående den där dealen jag skrev om i förra inlägget så funkade det inte så bra. jag insåg att det kanske inte riktigt var världens bästa tajming att vara nyttig såhär vid jul :P får bli senare! nej nu måste jag gå och ta hand om joakim, han har varit lite... virrig den senaste tiden. han hittade precis sin hårvax i skafferiet. hm, vad händer liksom?
aja, kanske ska lugna ner honom med lite gossip girl, typ världens sämsta serie fast samtidigt så.. är den sjukt bra, och det går verkligen inte att sluta titta!
och helt fel är det ju inte att vila ögonen på denna :