universitetet nästa

ja då var det klart då, jag kom in på socionom! det känns så otroligt skönt att slippa oroa sig längre, nu vet jag vad som händer till hösten. fast jag måste faktiskt erkänna att jag är grymt nervös och jag har funderat väldigt mycket den senaste tiden på ifall det verkligen är rätt val, men eftersom att det känns rätt nu så måste det ju vara rätt, eller? jag har gått runt med en jättekonstig och fruktansvärt jobbig känsla i magen den senaste veckan, och det jobbigaste är att jag inte har en aning om vad den betyder, nervositet? skulle ju iofs inte vara så konstigt om det var det. nya människor, nytt ställe, ny värld! tänk om allt är jättevårt, tänk om jag inte fattar någonting? vad gör jag då? tänk om jag hamnar i världens sämsta klass med bara en massa konstiga människor. vad gör jag då?
 nej nu känner jag att det vart alldeles för mycket tankar, nu ska jag sluta tänka, jag ska ju faktiskt bli socionom, woho vad kul!

sommar, sommar, sommar

Jaa, då har man bara en vecka kvar på jobbet sen är man ledig resten av sommaren. det ska bli grymt skönt att få vara lite ledig, iofs så har jag ett väldigt bra och slappt jobb, men ändå :) då kan man passa på att vara ute och få lite sol på sig för en gångs skull. sedan ska jag också vara nervös och vänta på att få reda på ifall jag kommit in på socionom-programmet, jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att jag kommer in, annars blir det förmodligen jobb i höst i stället.. om man nu får något.

Igår var jag i vännäs och grillade hos Jorunn.. i garaget eftesom att det spöregnade typ hela tiden, men det var trevligt i alla fall!