dan före dan

nu är jag sjuuuukt nervös! för imorgon är det dagen med stort D. dagen då jag börjar på universitetet och blir student i 3½ år framåt. det är nu man förstår hur bra man haft det och hur sjukt bortskämd man varit ändå. det är nu det börjar, det är nu jag blir stor och måste börja ta hand om mig själv.. på riktigt.

här komer lite minnen från min "barndom" som jag nu lämnar bakom mig..


hjärnproblem

blä. jag blir så galet less ibland. på allt och alla.. och speciellt mig själv. jag förstår inte vad man ska ha hjärnan till, den är så sjukt onödig... eller okej den kan väl va rätt bra ibland, men jag skulle gärna slippa den lite då och då.

sen måste jag tvätta också.. och städa. så tragiskt drygt, ibland skulle det va såå skönt att bo hemma igen!

lovley

Nu sitter jag här vid min alldeles splittnya dator för 7000 spänn (egentligen 10000, men det var extra erbjudande ;) grymt skönt att slippa pappas gamla tegelklump från stenåldern som tog en kvart att starta! nä, världens bästa Joakim <3 har suttit och mekat lite med den nya datorn nu så nu har jag värsta superdatorn ;)
ja det här var jag värd tycker jag, med tanke på att jag precis städat heela lägenheten, dammigt vare men nu är det fint. shit vilken bra sambo jag är :)
Ikväll blir det gomiddag hemma hos Isabelle på Umedalen, verkar som att typ hela klassen kommer, skulle vara kul eftersom att vi inte träffats allihopa sedan studenten. shit, jag kom på att det faktiskt är min föredetta klass jag ska träffa, jag får ju faktiskt en ny snart :/  jeeesus, aja.

Ha det king, tjingeling!



Dagens(städ) låt: Rolling Stones- Painted black

christian the lion

Så otroligt underbart! se så vackert! just nu är min allra största önskan att få ett eget lejon :) jag tror dock att min lägenhet är liite för liten, men jag åker ju såklart tillbaka till afrika med den när den blivit stor! :)



Dagens låt: Creedence- Hey Tonight